fenix Chronos acél /acél óraszíjjal , , , , ,

A fēnix Chronos ékszer minőségű anyagokból készült, ellenálló, fém tokozású GPS és GLONASS jelek vételére is képes EXO™ antennájával ötvözi a minőségi karórát a Garmin szabadtéri és navigációs funkcióival. Ilyenek az Elevate, csuklón mért szívritmus, napi tevékenységkövetés, az okos értesítések, tevékenységprofilok és számos egyéb képesség. Csúcsteljesítmény találkozása a kifinomult külsővel, mely mindig igazodik a stílusához.

363 900 Ft

Product price:
Additional options total:
Order total:
Termékazonosító: 8451 Cikkszám: GG010-01957-02 Kategóriák: , , , , ,
 • Elevate™ pulzusmérő technológia, mely a csuklón érzékel, így külön pánt nélkül is biztosít szívritmusadatot
 • 31 mm képátlójú, napfénynél is olvasható Chroma™ kijelző
 • Többféle érzékelő, például: GPS és GLONASS vételre képes műholdvevő, barometrikus magasságmérő és 3 tengelyű iránytű
 • Okos értesítések (e-mailek, szöveges üzenetek, riasztások és egyebek), akár 1 hét akkumulátoros üzemidő (használattól függően)

A fēnix Chronos ékszer minőségű anyagokból készült, ellenálló, fém tokozású GPS és GLONASS jelek vételére is képes EXO™ antennájával ötvözi a minőségi karórát a Garmin szabadtéri és navigációs funkcióival. Ilyenek az Elevate, csuklón mért szívritmus, napi tevékenységkövetés, az okos értesítések, tevékenységprofilok és számos egyéb képesség. Csúcsteljesítmény találkozása a kifinomult külsővel, mely mindig igazodik a stílusához.

 

Az elegáns stílus találkozása a robusztus teljesítménnyel

A fēnix Chronos 3 különleges stílusban érhető el: acél tokozás bőr szíjjal, acél tokozás szálcsiszolt, rozsdamentes acél szíjjal vagy titán tokozás szálcsiszolt titán-hibrid szíjjal. Mindegyik kivitel olyan fejlett szolgáltatásokkal bír, mint a GPS és GLONASS vételére képes műholdvevő, az okos értesítések, exkluzív kivitel és számos szabadidős/edzőfunkció. Ezeknek köszönhetően elkülönül a piac egyéb luxusóráitól. A zafír lencse rendkívüli ellenállóságot biztosít a karcolásokkal szemben, az extra-éles Garmin Chroma kijelző pedig minden fényviszonynál jól olvasható. 100 méteres mélységig vízálló, valamint akár 25 órán át képes működni UltraTrac™ üzemmódban. GPS-es edzéskor 13 óra üzemidőt, karóraként pedig akár 1 hetet biztosít (beállítás és használati mód függvényében). Számos óraszámlap, adatmező, vagy alkalmazás tölthető le a Connect IQ™ áruházból, mellyel könnyedén személyre szabhatja óráját.

Elevate csuklón mért szívritmus technológia

A fēnix Chronos óra Elevate csuklón mért technológiát használ, mellyel mellkaspánt nélkül is követheti pulzusát edzés során, ezen felül napi lépéseit és alvását is naplózza. A szívritmus alapján pontos elégetett kalória számolást biztosít, mellyel láthatja, milyen intenzitású volt az edzése.

Maradjon kapcsolódva

Okos értesítéseinek köszönhetően nem marad le az e-mail vagy szöveges üzenetekről, értesítésekről, melyeket az órán láthat akkor is, ha a telefonja a táskájában van. A fēnix Chronos vezeték nélkül fogadja a jeleket az arra alkalmas iPhone® 4s (vagy újabb) vagy Android® okostelefonról2, és jelzi, ha üzenete érkezett, megmutatva azt a saját kijelzőjén.

Fejlett fitnesz adatok

A fēnix Chronos számos edzőfunkciót biztosít, mely megmutatja állapotát és erőnlétét. Az első, a VO2 Max becslő funkció, melynek köszönhetően ha szívritmus érzékelővel1 használja, a fēnix Chronos összesíti az adatokat, például a futási sebességet, szívritmust, ennek segítségével pedig képes megbecsülni a szervezete által percenként maximálisan felhasznált oxigén mennyiségét. Kövesse figyelemmel fejlődése során a VO2 Max értékét és így láthatja, hogy nő erőnléte, melyet összehasonlíthat a hasonló edzettségi szintű felhasználókkal is. Az egyéb fitnesz információk között megtalálható a regenerálódási tanácsadó, valamint a verseny előrejelző is. Ez utóbbi képes megmutatni, hogy a VO2 Max értéke alapján megközelítőleg mennyi idő alatt tud lefutni adott hosszúságú versenyt.

Fejlett futásdinamikai adatok és fiziológiai mérések

Ha komolyabban kezd futni, a fēnix Chronos az opcionális HRM-Run jeladóval1 számos fejlett futásdinamikai adatot biztosít, melyek segítségével még hatékonyabban fejlődhet:

 • Függőleges kilengés és arány: a futása közbeni mozgás során a ,,pattogása”” és a vízszintes irányú mozgásának aránya
 • Talajérintési idő és egyensúly: megmutatja mennyi időt tölt a lába a földön a futás során, valamint segít a bal-jobb láb arányának áttekintésében
 • Lépésszám: percenkénti lépésszáma
 • Lépéshossz: meghatározza az adott tempót

A fiziológiai értékek szívritmuson alapuló becslése:

 • Stressz pont – a fēnix Chronos nyugalmi állapotban 3 percen át méri a szívritmust, hogy megbecsülje a stresszpontszámot. Ez 1-100-ig terjed, minél alacsonyabb, annál jobb az érték
 • Teljesítmény állapot – 6-20 perc futás után a fēnix Chronos valós időben mutatja az átlagos erőnlétét
 • Tejsav küszöb – Tempójának és pulzusának analízisét követően a fēnix Chronos megbecsüli azt a pontot, amitől az izmai gyorsabban kezdenek fáradni

 

Úszási profil és sí-snowboard üzemmód, evezés és Golf funkció

A fēnix Chronos nem csak futásra használható, hanem például úszásedzései vagy síelés során is segíti. A Garmin Swim™ úszási funkcióit kölcsönvéve, a fēnix Chronos rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és egyéb adatokat. Csak mondja meg a fēnix Chronos-nak a medence hosszát és kezdje meg az edzést. A sí-snowboard funkció mutatja a sebességet, távolságot, függőleges sebességet, valamint automatikus időmérést indít, amint elkezd ereszkedni (a síliften felfelé haladva nem mér). Az evezős sportok esetében a csapásszámot, ütemet és a csapásonkénti távolságot is méri. A Golf üzemmódban a green elejének, közepének és végének távolságát is megbecsüli az aktuális helyzetéhez képest. Akár kesztyűvel is kezelhető ANT+ távirányítóként is használhatja a VIRB™ akciókamerákhoz.

 

Navigáljon!

Nincs még egy olyan GPS és ABC (magasságmérő, barométer és iránytű) karóra, mely tartalmazná mindazt az edzési funkciót és GPS technológiát, mint a fēnix Chronos. Átfogó navigációs és nyomvonal rögzítési funkciói segítenek ha letér a jelölt útvonalról. Beépített érzékelői irány, magasság és időjárás-változási információkat biztosítanak.

GPS nyomvonalat rögzít útja során, valamint megjelölheti a fontos helyeket, úgymint a start/cél helyszíne, ellenőrzőpontok, sátorhely vagy a járműve parkolóhelye. A fēnix Chronos képes útpontokból összeállított útvonalon történő navigációra, akár 1000 útpont és 10000 nyomvonalpont tárolására.

 

Magasságmérő, Barométer, Iránytű

A fēnix Chronos ABC érzékelőket tartalmaz, melyek valós idejű információt adnak. A beépített magasságmérő mutatja a magasságát és pontosan követi az emelkedést és süllyedést, míg a barométer segítségével megbecsülhető a várható időjárás. A 3 tengelyű iránytű akkor is mutatja az irányt, ha éppen nem mozog.A fēnix Chronos automatikusan kalibrálja az ABC érzékelőket a GPS segítségével, mely a pontos, aktuális időzónának megfelelő időt is biztosítja. A zavarmentes hőmérsékleti adatokhoz használja az opcionális tempe™ külső hőmérséklet jeladót.

 

Connect IQ

A fēnix Chronos a Connect IQ felületet használja, így számos speciális alkalmazás, widget vagy egyedi számlap tölthető le hozzá, így téve még okosabbá ezt a Garmin okosórát.

Gyártó

Szín

acél

Vízállóság

10ATM, Vízálló

Akkumulátor üzemidő

GPS módban: akár 13 óra; UtraTrac módban: akár 25 óra; okosóraként: akár 1 hét

A doboz tartalma

fēnix Chronos Acél kivitel acél szíjjal
USB töltő/adatkábel
Fekete, szilikon sport szíj
Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„fenix Chronos acél /acél óraszíjjal” értékelése elsőként